Co. τεχνολογίας μηχανημάτων Dacheng Shandong, ΕΠΕ.

Ανεμιστήρας ριζών, πολυβάθμιος φυγοκεντρικός ανεμιστήρας, φυγοκεντρικός ανεμιστήρας, αξονικός ανεμιστήρας.

 

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Έλεγχος δαπανών του εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας κενός ανεμιστήρας ριζών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας κενός ανεμιστήρας ριζών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ευχαριστίες. Είστε ένας επαγγελματικός, πεπειραμένος, και επιτυχής επιχειρηματίας. Η καλύτερη φιλοφρόνησή μου σε σας.

—— John

Σας ευχαριστώ για την όλη προσπάθειά σας σε αυτό και παρακαλώ συνεχίστε να κάνετε τι κάνετε. Κρατήστε εκείνο τον μεγάλο ποιοτικό ερχομό. Εσείς βράχος τύπων!

—— Ο κ. Truong

Ευχαριστώ πολύ για τον έλεγχο με με για να σιγουρευτεί όλων είναι σωστός. Συμπαθώ πραγματικά τον τρόπο που εργάζεστε.

—— Ο κ. Nathapong Boonsooknikorn

Πρέπει να πω ότι είναι ένα plesure μιλώντας με σας, είστε τόσο ευγενικοί και οργανωμένοι. Ο προϊστάμενός σας πρέπει να είναι υπερήφανος!

—— Ο κ. Robert Folk

Οι ανεμιστήρες έχουν φθάσει, σας ευχαριστούν αυτοί είναι μυθικοί. Θα είμαι στην αφή πάλι.

—— Axel Greiner

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Έλεγχος δαπανών του εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων
img.alt

Ένας

Έλεγχος κατανάλωσης ισχύος

 

Αυτή τη στιγμή, η κατανάλωση ισχύος των εργοστασίων επεξεργασίας λυμάτων έχει φθάσει σε περισσότερα από 7 δισεκατομμύριο Kw.h/a, και η τάση αυξάνεται. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να ελεγχθεί η κατανάλωση ισχύος, μεταξύ της οποίας οι υποβρύχιοι αντλίες και οι ανεμιστήρες είναι τα σημεία κλειδί.

 

(1) ένα εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων 100.000 τόνου χρησιμοποιεί περισσότερες από 10 υποβρύχιες αντλίες, έτσι είναι μεγάλης σημασίας για να ελέγξει τις αντλίες για την ενέργεια - μείωση αποταμίευσης και κατανάλωσης. Τις υποβρύχιες αντλίες πρέπει να ανοίξουν από η μαλακή έναρξη, η οποία μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει την κατανάλωση ισχύος που προκαλείται από το υπερβολικό ρεύμα κατά τη διάρκεια του ξεκινήματος. Επιπλέον, την υποβρύχια αντλία πρέπει να ανοίξουν σε ένα υψηλό επίπεδο, το οποίο μπορεί να μειώσει το κεφάλι της υποβρύχιας αντλίας και να σώσει την ενέργεια.

 

(2) διευθετήσιμος ανεμιστήρας συχνότητας χρήσης μεταβλητός. Η κατανάλωση ανεμιστήρων μπορεί να ειπωθεί για να αποτελέσει 40% σε 62% της συνολικής κατανάλωσης ισχύος, έτσι την ενέργεια - η αποταμίευση στον αερισμό φυσήματος είναι πολύ σημαντική. Η ποιότητα νερού του εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων αλλάζει όλη την ώρα. Όταν η ποιότητα νερού είναι κακή, χρειάζεται περισσότερο διαλυμένο οξυγόνο, αλλά όταν η ποιότητα νερού είναι υψηλή, δεν χρειάζεται το πάρα πολύ υψηλό διαλυμένο οξυγόνο. Εάν η διαλυμένη αξία οξυγόνου παραμείνει αμετάβλητη (δηλαδή η ανοίγοντας ικανότητα του ανεμιστήρα παραμένει αμετάβλητη), σπαταλά την ενέργεια μάταια, και εάν το διαλυμένο οξυγόνο είναι πάρα πολύ υψηλό για πολύ καιρό, θα προκαλέσει ακόμη και την αποσύνθεση των ενεργών αποβλήτων, η οποία έχει επιπτώσεις στην επίδραση αποβλήτων αποχέτευσης. Στο εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων με τον κανονισμό μετατροπής συχνότητας, ο ανοίγοντας βαθμός του ανεμιστήρα μπορεί να ρυθμιστεί αυτόματα σύμφωνα με τη θέτοντας αξία του σε απευθείας σύνδεση διαλυμένου μετρητή οξυγόνου στη δεξαμενή αερισμού, ώστε να αποφευχθούν τα περιττά απόβλητα. Επιπλέον, το εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων με την οργανωμένη εισροή νερού μπορεί επίσης να σταματήσει τον αερισμό ή τον αδύνατο αερισμό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας την εισροή νερού, επειδή οι 12 ώρες της παύσης του αερισμού δεν έχουν το μεγάλο αντίκτυπο στους μικροοργανισμούς.

Έλεγχος δαπανών του εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων

Έλεγχος δαπανών του εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων

Έλεγχος δαπανών του εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων

(3) η συνεχής λειτουργία κάποιου εξοπλισμού όπως τα χονδροειδή κάγκελα, τα λεπτά κάγκελα, η μηχανή αναρρόφησης άμμου και η αρχική εγκαθιστώντας μεταλλουργική ξύστρα δεξαμενών είναι λίγης σημασίας στην παραγωγή, αλλά μπορεί να κοντύνει τη ζωή υπηρεσιών του εξοπλισμού, της κατανάλωσης ισχύος αύξησης και του ποσοστού αποτυχίας, έτσι αυτό το είδος εξοπλισμού μπορεί να υιοθετήσει το διαλείποντα τρόπο λειτουργίας. Παραδείγματος χάριν, η υγρή διαφορά επιπέδων μεταξύ του μετώπου και του πίσω μέρους των καγκέλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει την έναρξη και τη στάση των χονδροειδών και λεπτών καγκέλων τη μεταλλουργική ξύστρα μπορεί να ανοίξουν σύμφωνα με την αρχική συγκέντρωση λάσπης, όπως το άνοιγμα της βαλβίδας όταν φθάνει η συγκέντρωση λάσπης σε 5% άλλο εξοπλισμό μπορεί να ανοίξουν τακτικά.

 

Δύο

Φαρμακευτικός έλεγχος

 

Η κατανάλωση φαρμάκων πρέπει να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η λάσπη που παράγεται από το δημοτικό εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων πρέπει να επεξεργαστεί εκ των προτέρων (δηλ. ρυθμισμένος) και να ρυθμιστεί με polyacrylamide (συνήθως γνωστό ως PAM), οργανικό flocculant μακρομορίων. Κάτω από την προϋπόθεση της κάλυψης της απαίτησης περιεκτικότητας σε νερό του απομακρυμένου το νερό κέικ λάσπης, η δόση της λάσπης πρέπει να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Βρείτε την καλύτερη δόση που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και να μειώσει το κόστος. Οι χειριστές πρέπει συνεχώς να ερευνήσουν τους κανόνες, να συσσωρεύσουν την εμπειρία, να αποφύγουν τους δυσμενείς παράγοντες και να μειώσουν την κατανάλωση φαρμάκων στην πρακτική εργασία.

 

Τρία

Ελέγχοντας κόστη συντήρησης

 

Αφότου ήταν το εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων σε λειτουργία για μια ορισμένη χρονική περίοδο, η συντήρηση του εξοπλισμού εμφανίζεται να είναι ιδιαίτερα συχνή, ειδικά ο εισαγόμενος εξοπλισμός, το ο οποίος ακριβό κόστος συντήρησης συμβάλλει πολύ στη βελτίωση του κόστους λειτουργίας. Προκειμένου να μειωθεί τα κόστη συντήρησης, πρέπει να αρχίσουμε από τις ακόλουθες πτυχές:

(1) ενισχύστε την επιθεώρηση του εξοπλισμού, ώστε να βρεθούν και να επισκευαστούν τα ελαττώματα πρόωρα, ώστε να αποφευχθούν οι μεγαλύτερες απώλειες.

(2) κάνετε καλά την καθημερινή συντήρηση και τη συντήρηση του εξοπλισμού, ελαχιστοποιήστε το ποσοστό αποτυχίας εξοπλισμού και παρατείνετε τη ζωή υπηρεσιών του εξοπλισμού.

(3) ελέγξτε το κόστος της εξέτασης και της ανακαίνισης.

(4) η συντήρηση θα πραγματοποιηθεί μέσω του συστήματος της μεταφοράς των διαταγών εργασιών συντήρησης.

(5) στατιστική ανάλυση της συντήρησης.

 

Τέσσερα

Μείωση του υλικού κόστους

 

Για να μειώσουμε το υλικό κόστος, μπορούμε να υιοθετήσουμε τη μέθοδο αγοράς σύγκρισης τιμών, που είναι ευεργετική να κοντύνει τον κύκλο προμήθειας, εκτός από το φόρτο εργασίας προμήθειας, μειώνουμε τον κατάλογο, μειώνουμε το κύριο επάγγελμα και μειώνουμε το κόστος του κύριου επαγγέλματος.

 

Πέντε

Έλεγχος των κοστών εργασίας

 

Καθιερώστε και βελτιώστε ένα επιστημονικό σύστημα αξιολόγησης απόδοσης για να ταιριάξετε με το εισόδημα των υπαλλήλων τη συμβολή των επιχειρήσεων, και κινητοποιήστε πλήρως τον ενθουσιασμό των υπαλλήλων.

 

Έξι

Ελέγξτε τη διαχείριση και άλλες δαπάνες

 

Αν και το ποσοστό αυτού του κόστους στο κόστος είναι μικρό, η αποτελεσματική αποταμίευση μπορεί να διαδραματίσει έναν λεπτό ρόλο στη μείωση των δαπανών και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του ελέγχου δαπανών.

Χρόνος μπαρ : 2019-06-27 10:02:04 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tony Wong

Τηλ.:: 86-531-83216898

Φαξ: 86-531-83216898

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)