Co. τεχνολογίας μηχανημάτων Dacheng Shandong, ΕΠΕ.

Ανεμιστήρας ριζών, πολυβάθμιος φυγοκεντρικός ανεμιστήρας, φυγοκεντρικός ανεμιστήρας, αξονικός ανεμιστήρας.

 

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd.

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας κενός ανεμιστήρας ριζών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας κενός ανεμιστήρας ριζών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ευχαριστίες. Είστε ένας επαγγελματικός, πεπειραμένος, και επιτυχής επιχειρηματίας. Η καλύτερη φιλοφρόνησή μου σε σας.

—— John

Σας ευχαριστώ για την όλη προσπάθειά σας σε αυτό και παρακαλώ συνεχίστε να κάνετε τι κάνετε. Κρατήστε εκείνο τον μεγάλο ποιοτικό ερχομό. Εσείς βράχος τύπων!

—— Ο κ. Truong

Ευχαριστώ πολύ για τον έλεγχο με με για να σιγουρευτεί όλων είναι σωστός. Συμπαθώ πραγματικά τον τρόπο που εργάζεστε.

—— Ο κ. Nathapong Boonsooknikorn

Πρέπει να πω ότι είναι ένα plesure μιλώντας με σας, είστε τόσο ευγενικοί και οργανωμένοι. Ο προϊστάμενός σας πρέπει να είναι υπερήφανος!

—— Ο κ. Robert Folk

Οι ανεμιστήρες έχουν φθάσει, σας ευχαριστούν αυτοί είναι μυθικοί. Θα είμαι στην αφή πάλι.

—— Axel Greiner

Είμαι Online Chat Now

Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd. Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd. Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd. Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd. Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd. Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd.
dacheng blower office building

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : DICHENG
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-2500000
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. τεχνολογίας μηχανημάτων Dacheng Shandong, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός μεγάλης κλίμακας κατασκευαστής των διάφορων ανεμιστήρων, της ανάπτυξης ενσωμάτωσης και της παραγωγής από κοινού. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τον εξαεριστήρα ριζών, τον κενό εξαεριστήρα ριζών, το φυγοκεντρικό ανεμιστήρα, τον πολυβάθμιο φυγοκεντρικό εξαεριστήρα και άλλο βιομηχανικό εξαεριστήρα. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2004, και έχουμε πολλά έτη ιστορίας στη βιομηχανία ανεμιστήρων. Τοποθετημένοι κοντά σε Jinan, απολαμβάνουμε την κατάλληλη μεταφορά νερού, εδάφους και εναερίου.

Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd.

 

Οι ανεμιστήρες ριζών τρι-λοβών και δίδυμος-λοβών DICHENG υιοθετούν τη προηγμένη τεχνολογία της Ιαπωνίας, η ικανότητα αέρα της είναι 0.45m3/min-434m3/min, η πίεση είναι από -40Kpa σε 98Kpa. Το κύριο χαρακτηριστικό του ανεμιστήρα αέρα μας είναι μικρός όγκος, ελαφρύς, ροή ισχυρή, μικρή, σταθερά αξιόπιστη λειτουργία θορύβου. Αυτός ο ανεμιστήρας αέρα εφαρμόζεται κυρίως σε τέτοια εμπόρια όπως την κατεργασία ύδατος, τις αεροπορικές μεταφορές, το ορυχείο, την κενή συσκευασία, την υδατοκαλλιέργεια και το κ.λπ.

 

DICHENG ο πολυβάθμιος φυγοκεντρικός ανεμιστήρας σειρών C παράγεται από την τεχνολογία μηχανημάτων στροβίλων από τις ΗΠΑ. Η ικανότητα αέρα είναι από 35 m3/min σε 220 m3/min, η πίεση είναι από -40 Kpa σε 98 Kpa. Το πλεονέκτημα του πολυβάθμιου φυγοκεντρικού ανεμιστήρα είναι υψηλή αποδοτικότητα, χαμηλού θορύβου, υψηλή περιστρεφόμενη ταχύτητα (3550 περιστροφές/λεπτό), μικρή δόνηση και καλή ενέργεια - επίδραση αποταμίευσης. Η εγκατάσταση δεν χρειάζεται τα μπουλόνια αγκύρων. Ο ανεμιστήρας δροσίζεται αεροπορικώς και όχι την υδρόψυξη ανάγκης. Ο ανεμιστήρας έχει τον αισθητήρα θερμοκρασίας και τον αισθητήρα δόνησης στη σε πραγματικό χρόνο λειτουργία ανεμιστήρων οργάνων ελέγχου.

 

DICHENG οι φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες περιέχουν περισσότερες από 100 σειρές και μπορούν να λειτουργήσουν με τους πολλαπλάσιους ανεμιστήρες για να καλύψουν τις διάφορες απαιτήσεις όγκου αέρα και πίεσης των πελατών. Η ικανότητα αέρα είναι από 824 m3/hour σε 810000 m3/hour, η πίεση είναι από 706pa σε 16250pa. Οι ανεμιστήρες μπορούν να γίνουν από τον υψηλής ποιότητας χάλυβα, το ανοξείδωτο, το χάλυβα γυαλιού ή άλλα αντιδιαβρωτικά υλικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών. Είναι κατάλληλο για τις διάφορες περιπτώσεις και χρησιμοποιείται ευρέως στους λέβητες, τα εργαστήρια, τα ορυχεία, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τις πετρελαιοφόρες περιοχές, τις χημικές ουσίες, τους κλιβάνους, τα οικοδομικών υλικά μεταλλουργίας, και άλλες βιομηχανίες.

 

Η επιχείρησή μας απασχολεί περισσότερους από 300 εργαζομένους μέσω των προσπαθειών του ολόκληρου προσωπικού μας, έχουμε γίνει ο κύριος κατασκευαστής των ανεμιστήρων στην Κίνα. DACHENG οι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει συνεχώς να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων, το μεγάλης κλίμακας εξοπλισμό παραγωγής ακρίβειας αγορών και δοκιμής περισσότερα από 20 σύνολα, το εισάγοντας CNC επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο, τη μεγάλη CNC μηχανή άλεσης, το δυναμικούς ανιχνευτή ισορροπίας και το κ.λπ. Επιπλέον, έχουμε ένα κέντρο σχεδίου CAD, που δίνει στην επιχείρησή μας τις καλές τεχνικές ικανότητες. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής μας είναι 10 χιλιάες σύνολα ανεμιστήρα.

 

Αυτήν την περίοδο, ο ανεμιστήρας DACHENG εξάγεται ήδη στην Αμερική, την Αυστραλία, την Κορέα και 20 άλλες χώρες και περιοχές. Η επιχείρησή μας έχει εστιάσει πάντα στην έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία, και έχει αναπτύξει πρόσφατα το νέο πολυβάθμιο φυγοκεντρικό ανεμιστήρα και τώρα αναπτύσσει το στροβιλο ανεμιστήρα αναστολής αέρα. Μέχρι τώρα, επιτύχαμε την πιστοποίηση ποιοτικής διαχείρισης ISO9001 και την πιστοποίηση ασφάλειας CE.

 

Τα μηχανήματα Dacheng θα αρχίσουν τη δεύτερη φάση στρατηγικής ανάπτυξης μας. Η επιχείρησή μας θεωρεί τις «λογικές τιμές, τον αποδοτικό χρόνο παραγωγής και την καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων» ως αρχή μας. Ελπίζουμε να συνεργαστούμε με περισσότερους πελάτες προς την αμοιβαία ανάπτυξη και τα οφέλη. Καλωσορίζουμε τους πιθανούς αγοραστές για να μας έρθουμε σε επαφή με.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shandong Dacheng Machinery Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tony Wong

Τηλ.:: 86-531-83216898

Φαξ: 86-531-83216898

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)